Leave Your Message

Hengsheng Weiye væskeniveau meter kalibrering enhed i Shenzhen Tiansu måling

2024-07-12

For nylig, efter at have leveret en niveaumålingskalibreringsløsning og aktivt fulgt op, underskrev Beijing Hengshengweiye Co., Ltd. med succes en købskontrakt for en praktisk standard-niveaumålerkalibreringsenhed med Shenzhen Tiansu Measurement and Inspection. Under dette samarbejde leverede vores virksomhed kunderne one-stop-tjenester med hensyn til udstyrsforsyning, transportteknologi, installation og idriftsættelse, inspektion og vedligeholdelse, teknisk træning og tekniske data.

1720752358925_conew1.png

HSIN8000-seriens sand-værdi væskeniveaumålerkalibreringsenhed er en speciel standardenhed, der bruges til væskeniveaumålerkalibrering. Den integrerer indsamling og behandling af digitale signaler, analoge signaler og alarmsignaler og kan automatisk måle forudindstillede parametre, opnå automatisk måling, dataindsamling, analyse, beregning og visning, gemme måledata og åbne historiske optegnelser, generere og udskrive optegnelser og rapporter og opfylde kravene til fuld automatisering, hvilket gør det til et ideelt sporbarhedsudstyr til forskellige målelaboratorier og måleinspektionsinstitutter til at fuldføre fuldautomatisk kalibrering af væskeniveaumålere.

Hengsheng Weiye Company er en professionel producent af tryk-, temperatur- og væskeniveaukalibreringsudstyr. Vi har etableret et omfattende kvalitetsservicesystem for at give brugerne one-stop-tjenester til design, levering, idriftsættelse og vedligeholdelse af tryk- og temperaturkalibreringsudstyr.