Leave Your Message

Shanghai International Metrology Exhibition, Hengsheng Weiye vandt China Metrology Instrument Innovation Product Award!

2024-05-24

 I denne dynamiske forsommer, den store åbning af Shanghai International Metrology Exhibition fra den 17. til den 19. maj 2024. Som en fremtrædende begivenhed i branchen har den tiltrukket sig opmærksomheden fra den globale måleindustri. På denne scene, der samlede utallige innovationer og visdom, vandt Beijing Hengsheng Weiye China Measuring Instruments Innovation Product Award med sit fremragende produkt og tekniske styrke, og blev fokus for publikum.

 

På denne udstilling bragte Hengsheng Weiye en række avancerede produkter såsom dens specialdesignede væskeniveaukalibreringsenhed, automatisk trykkalibreringsinstrument, manuel trykpumpe, temperaturkalibreringssystem og tør kropsovn. Disse produkter viser ikke kun Hengsheng Weiyes dybtgående ophobning inden for metrologi, men fremhæver også dens vedholdende stræben efter teknologisk innovation. 

På udstillingsstedet tiltrak Hengsheng Weiye udstillere og besøgende fra hele verden for at stoppe op og vise en stærk interesse for produkterne. HSIN-personale introducerer dem tålmodigt for detaljerne i produktet, mens de også kan opleve produktets ydeevne, alle er fulde af ros for Hengsheng Weiyes produkter.

 

Væskeniveaukalibreringsenhed har vundet bred opmærksomhed for sin høje præcision og høje stabilitet. Den automatiske trykkalibrator er blevet et stjerneprodukt på stedet i kraft af sin intelligente betjeningsgrænseflade og effektive kalibreringsevne. Bærbar trykpumpe med dens let at bruge, stabile ydeevneegenskaber tiltrak også en masse publikums opmærksomhed. Den tørre kropsovn har vundet mange kunders gunst med sin fremragende temperaturkontrolydelse og brede anvendelsesområder.

 

Personalet på Hengsheng Weiye er entusiastiske og tålmodige til at besvare spørgsmål til hver besøgende, yde produktkonsultation og teknisk support. Deres professionelle service og omhyggelige pleje får hver kunde til at føle Hengsheng Weiye's mærkecharme.

 

For Hengsheng Weiye er denne udstilling ikke kun en mulighed for at vise produkter og teknisk styrke, men også en værdifuld erfaring til at udveksle, lære og samarbejde med jævnaldrende. Hengsheng Weiye vil fortsætte med at opretholde konceptet "innovation, kvalitet, service", konstant fremme teknologisk innovation og produktopgradering og bidrage til udviklingen af ​​den globale metrologiindustri.

I denne æra fuld af muligheder og udfordringer vil Hengsheng Weiye slutte sig til globale partnere for at skabe en bedre fremtid for metrologiindustrien!