Leave Your Message

HuaRun Microelectronics Integrated Circuits Co., Ltd. (Wuxi) har signert en anskaffelsesavtale med Beijing Hengsheng Weiye Technology Co., Ltd. for utviklingen av luftboksbarometerkalibrering

2024-08-22

Nylig har HuaRun Microelectronics Integrated Circuits Co., Ltd. (Wuxi) signert en anskaffelsesavtale med Beijing Hengsheng Weiye Technology Co., Ltd. for luftboksbarometerkalibreringsenheten. Avtalen markerer en ytterligere oppgradering av kalibreringsteknologi for HuaRun Microelectronics Integrated Circuits, og viser også den profesjonelle styrken til Hengsheng Weiye i å levere kalibreringsutstyr.

Kalibreringsenheten for luftboksbarometer er avgjørende for å sikre nøyaktigheten og påliteligheten til måleinstrumenter som et system for kalibrering av barometre og luftbokstrykkmålere. HuaRun Microelectronics Integrated Circuits forstår fullt ut viktigheten av kalibreringsarbeid for å sikre produktkvalitet og stabilitet i produksjonsprosesser, og bestemte seg derfor for å introdusere Hengsheng Weiyes luftboksbarometerkalibreringsenhet for å oppgradere kalibreringsteknologien.

 

Beijing Hengsheng Weiye Technology Co., Ltd., som en høyteknologisk bedrift innen kalibreringsutstyr, har vi alltid vært forpliktet til å tilby effektive og pålitelige kalibrerings- og verifiseringsløsninger for kunder. Selskapet har med suksess utviklet en luftboksbarometerkalibreringsenhet basert på dens rike tekniske akkumulering og bransjeerfaring, og har vunnet utbredt ros og tillit fra kunder.

I dette samarbeidet demonstrerte Hengsheng Weiye fullt ut sine tekniske fordeler og applikasjonseffekter av luftboksbarometerkalibreringsenheten, og vant med suksess fordelen til HuaRun Microelectronics Integrated Circuits. Med blikket mot fremtiden vil HuaRun Microelectronics Integrated Circuits og Hengsheng Weiye fortsette å utdype samarbeidet og i fellesskap utforske innovasjonen og anvendelsen av kalibreringsteknologi. De to sidene vil samarbeide for å bidra mer til fremskritt innen kalibreringsteknologi.