Leave Your Message

Beijing Hengsheng Weiye Technology Co., Ltd. taumafai i auiliiliga, manumalo maualuga le viia o tagata Rusia.

2024-07-05

Talu ai nei, na talimalo ai Hengsheng Weiye i le tu'uina atu o malo fa'aaloalogia a Rusia na asiasi atu e maua ni fa'amatalaga manino i le laina o oloa a le kamupani ma su'esu'e avanoa e mafai ona galulue fa'atasi ai.

O oloa a Hengsheng Weiye e aofia ai laulau faʻavasegaina o le mamafa, ogaumu poloka poloka, faiga faʻavasegaina o le vevela, ma masini faʻavasega vai, lea e maua ai le viia maualuga mai tagata Rusia mo a latou faʻatinoga faʻapitoa ma tekinolosi faʻapitoa.

WeChat picture_20240705112453_conew1.jpg

I le ulufale atu i le falegaosimea, na vave ona tosina atu le au faʻatau a Rusia i le tulaga o le gaosiga o le gaosiga. I luga o le laina gaosiga, o tagata faigaluega e faʻaaogaina ma le faʻaogaina masini eseese ma meafaigaluega i se faiga faʻapitoa, mai le suʻesuʻeina o meafaitino i le gaosiga o vaega, faʻapotopotoga, ma faʻataʻitaʻiga o oloa maeʻa-e faia uma i le tausisia atoatoa o faiga faʻavae. Hengsheng Weiye Tekonolosi's faiga gaosiga mausali ma faiga pulea lelei faiga fa'amautinoaina o oloa uma e ausia tulaga maualuga ma tulaga maualuga. I totonu o se tulaga faʻaonaponei ma le atamai o gaosiga,

Hengsheng Weiye Tekonolosi sa'o gaosia laulau fa'avasegaina o le mamafa, ogaumu poloka poloka, meafaigāluega fa'avasegaina o le mamafa, faiga fa'avasegaina o le vevela, ma isi oloa o lo'o fa'amanino lautele mai tagata fa'atau Rusia.

WeChat picture_20240705112411.jpg

I le taimi o lenei asiasiga, na tuʻuina atu e le 'au a Hengsheng Weiye se faʻamatalaga lautele o latou suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga, ma faiga tautua. Matou te tuuto atu i taimi uma i faiga fa'atauga fa'atau a'o fa'aauau pea ona fa'aleleia tulaga lelei o oloa ma auaunaga. E le gata i lea, o loʻo matou suʻesuʻeina avanoa faʻatasi i le lalolagi atoa e unaʻia ai le alualu i luma o alamanuia faʻatasi. O fa'amatalaga lelei mai a tatou paaga Rusia e le gata ina fa'amaonia ai le tulaga lelei o oloa a Hensheng Weiye ae o lo'o avea fo'i ma fa'alavelave mo lona tuputupu a'e i le lumana'i. O le fa'atumauina o le aganu'u o le sa'o lelei o galuega e tumau pea le taua a'o taumafai Hensheng Weiye e tu'uina atu mea e sili atu ona lelei fua ma fa'avasegaina i le lalolagi atoa.

WeChat picture_20240705112444_conew2.jpg