Leave Your Message

Ua filifilia e le Heilongjiang Province Metrology Association le masini e fa'avasega le mita vai a Hengshengweiye, e fa'ailogaina ai se mataupu fou i le fuaina o le vai.

2024-06-05

I le va'aiga fa'atekinolosi fa'avavevave i aso nei, o le fuaina o le sua o le sua e tele sona sao i le gaosiga o alamanuia ma su'esu'ega fa'asaienisi. O le sa'o ma le mautu o lenei fua e a'afia ai le lelei o le gaosiga ma le fa'amaoni o fa'amaumauga o su'esu'ega fa'asaienisi. I le iloaina o le taua o le galuega o le fuaina o le sua, na filifilia talu ai nei e le Heilongjiang Province Metrology Association le HSIN8000 HSIN8000 o le Suavai Suavai, e faailogaina ai se alualu i luma taua i lenei vaega.

O le HSIN8000 le masini faʻamaonia mita vai e tuʻufaʻatasia le faʻaalia, pulea, ma le aoina o faʻamaumauga, faʻatautaia saʻo le maualuga o le suavai e ala i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tagata lava ia. E mafai ai mo le setiina o mea e iloa ai ma fetuutuunai otometi i le tau faatulagaina e aunoa ma le manaʻomia o le faʻaogaina lelei. E le gata i lea, e mafai ai ona vave ma saʻo le faʻamaonia otometi o fua eseese o le vai, faʻamautinoa le saʻo ma le mautu. O lona fa'aoga atamai ma le fa'aogaina o fa'amaumauga e fa'aleleia ai le lelei ma le fa'amalieina i galuega fa'amaonia, ma tu'uina atu le lagolago tele mo galuega o le fuaina o vai.

O le filifilia o le HSIN8000 masini faʻamaonia mita vai e atagia ai le aloaia atoatoa o le malosi faʻapitoa a Beijing Hengsheng Weiye ma le lelei o oloa e le Heilongjiang Metrology Association. O Beijing Hengsheng Weiye e fa'amaoni i le tu'uina atu o mea e sili ona lelei, maualuga fa'atinoga fua fa'atatau i ana tagata fa'atau. O le faʻaaogaina manuia o le HSIN8000 masini faʻamaonia mita vai o le a faʻalauteleina le alualu i luma ma le atinaʻeina i le fuaina o le vai i totonu o Heilongjiang Province faʻapea foʻi ma le atunuʻu atoa.