Leave Your Message

Na valaʻaulia Hengsheng Weiye i le fonotaga faʻalauiloa o le "Pressure Measuring Instruments Construction Standard Guide" e fausia ai se tulaga fou o fua.

2024-07-19

I le aso 16 o Iulai, lagolagoina e le China Metrology Magazine ma fa'amaopoopoina e Beijing Lindian Weiye Metrology Technology Co., LTD., le "JJF 1033-2023" Fuafuaga Fa'atatau o Fa'amatalaga Fa'amatalaga "fa'atinoga ma le fa'aogaina o fa'asologa o le voluma lona lua o le" Fuaina o le mamafa. Instruments Standard Construction Guide "sa faia ma le manuia fonotaga i Beijing.

WeChat picture_20240719090200.jpg

I le fonotaga, na potopoto ai le tele o tagata tomai faapitoa i le metrology ma sui o pisinisi e faia fefaʻatauaʻiga loloto i luga o le faʻavasegaina o mea faigaluega e fua ai le mamafa. Sun Junfeng, sui peresitene o Jilin Provincial Institute of Metrology Science, i le avea ai ma faatonu sili, na faamalamalamaina le mamanu o le sauniuniga o le tusi ma faamanino le itu ma le sini. O faatonu mamafa ma sui faatonu mai Saina Institute of Testing Technology, Tianjin Institute of Metrology Supervision and Testing Science ma isi iunite ua ofoina atu foi fautuaga ma fautuaga, faatasi ai ma le poto masani tau, mo le tamaoaiga ma le aoga o mea o loʻo faʻatulagaina ai se faavae mautu.

WeChat picture_20240719090139.jpg

I le avea ai o se taʻitaʻi i le tulaga o mea e fuaina ma faʻavasegaina, na valaʻaulia Beijing Hengsheng Weiye Technology Co., Ltd. e auai i le fonotaga, ma o lona pule faʻaitulagi Sheng Yongqi na ia faia se tautalaga matagofie i le fonotaga, faʻasoa faʻamatalaga aupito lata mai o taunuʻuga ma malamalamaaga i le kamupani. le fanua o tekinolosi fua, faʻaopoopo le vaʻaiga tuaoi o alamanuia i le fonotaga.

WeChat picture_20240719090155.jpg

O le au atamamai i le fonotaga sa i ai se talanoaga vevela i luga o tulafono faatonutonu faʻapitoa o le fuaina o le mamafa ma faʻamatalaga o le sauniuniga o le tusi, ma tuʻuina atu se faasologa o fautuaga aoga, lea na tuʻuina atu ai se malosi malosi i le tuufaatasia o le "Taiala i le fausiaina o le mamafa. mea fai fua". O le faʻataunuʻuina manuia o le fonotaga faʻalauiloa e le gata o se laasaga malosi i le faʻatulagaina o le fuaina o le mamafa i Saina, ae o loʻo saofagā ai foʻi le poto ma le malosi i le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga o tekinolosi fua ma tautua le tulaga lautele o le tamaoaiga ma agafesootai.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻamaeʻaina malie ma le tuʻuina atu o le "Taʻiala i le fausiaina o meafaigāluega fua o le mamafa", o le a tuʻuina atu ai le taʻiala mo le tulaga o le fuaina o le mamafa i Saina, faʻalauiloaina fefaʻatauaʻiga faʻapitoa ma le galulue faʻatasi, ma faʻatupu faʻatasi se malamalama fou i le mafuaaga o fua!