Leave Your Message

Ola i le Mamalu Tautotogo | Beijing Hengsheng Weiye Ta'aloga Tautotogo a Tagata faigaluega

2024-03-05

E matagofie le matagi ma le la, e manino le ea ma le matagofie o vaaiga. Ina ia faʻaleleia le felagolagomaʻi o le 'au, fatuina se atemosifia tuʻufaʻatasia ma le mafanafana, ina ia mafai ai ona tatou malolo faaletino ma le mafaufau, faʻamalolo le mamafa o galuega, faʻaosofia le naunautai o le galuega, faʻaleleia le lelei atoatoa ma le malosi o le au, ma faʻaalia se agaga lelei, O Hengsheng Weiye na fa'afeiloa'i i le 2023 ta'amilosaga tautotogo fa'aletausaga ma fa'atasiga a le kamupani.


talafou03.jpg


O le taunuuga o lenei malaga, o le Great Wall of Water, o loʻo i le teritori o Jiuduhe, Huairou District, Beijing, lea e taʻutaʻua i lona uiga ese ma faʻaalia i lona matagofie, ma o se tagata tafafao maimoa ma tafaoga e tuʻufaʻatasia mauga, vaitafe, lanumoana. vai ma le Pa Tele anamua. Faatasi ai ma mauga ma vai, e mafai ona e fiafia i vaituloto ma atumauga matagofie, ma matamata i le agaga manino ma le aulelei o le Great Wall, lea e maua ai e tagata se lagona matagofie o le toe foi i le natura mai le pisi ma le pisi o le aai.


Taunuu i le Great Wall nofoaga turisi ua toeitiiti lava afiafi, le au uo laiti ma le fiafia i le nofoaga faatulagaina. O le faletalimalo na fausia i luga o le mauga, uluai meaai, auaunaga magafagafa, mauoa gaoioiga faafiafia, i le afiafi o loo i ai se tofo faapitoa.

O le aso na sosoo ai, na matou o mai ai i le Huanghuacheng Water Wall. I le taimi o le savaliga sopo, sa matua fiafia tagata uma ma taumafai e avea ma tagata muamua e taunuu i luga. O le Pa Tele na faapepepepe i luga o tuasivi o atumauga, o se tulaga matagofie ma le ofoofogia na faamalamalamaina ai tagata ma maua ai ni uiga maualuga!


Na lagona e tagata uma le fiafia o le malolo i le gaioiga o le aʻe i le Great Wall ma fiafia i le matagofie o le tautotogo. E le gata e atagia ai le tausiga a le kamupani i le aufaigaluega, ae o le faʻaleleia atili o lagona o le aufaigaluega i le fesoʻotaʻiga a le kamupani i le va o paaga, e matua faʻaleleia ai le autasi o le 'au. Ou te talitonu ina ua uma lenei vaega o le fausiaina o gaoioiga, e mafai ona sili atu le naunautai ma tulaga ogaoga i le galuega, e tuuina atu tagata faatau ma le tele o oloa lelei ma auaunaga faapolofesa, ma le faamoemoe o Hengsheng Weiye i taumafaiga soofaatasi o tatou uma ia manuia! Matou te galulue faʻatasi e fausia se taeao sili atu mo Hengsheng Weiye!