Leave Your Message

Na faaiuina ma le manuia le Fonotaga o le Fua o le Temperature, faatasi ai ma le susulu o Hengsheng Weiye i le au auai.

2024-08-01

Mai Iulai 23rd i le 26th, 2024, le "Suʻesuʻega Maualuga i luga o le Fua o le vevela ma le maualuga o le suʻesuʻeina o le Tekonolosi Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga ma 2024 Komiti Fonotaga Faaletausaga" na faia ma le manuia i Shenyang. O lenei mea na tupu e le gata na faʻapotopotoina ai tagata atamamai ma tagata atamamai i le tulaga o le fuaina o le vevela, ae na molimauina foi le fefaʻatauaʻiga ma le faʻalavelaveina o tekinolosi faʻaonaponei. I lenei tausamiga o le malamalama, o Beijing Hengsheng Weiye, o se tagata auai taua, na faʻaalia lana masini faʻavasegaina o le vevela, faʻaogaina o le vevela, ma isi meafaigaluega e fua ai le vevela, e fesoasoani i le faʻataunuʻuina o le fonotaga.

abaaf0a9a85a0b0372573403806db6e7.jpg

O lenei konafesi na avea ma autu autu o le "fuaina o le vevela", suʻesuʻeina loloto le alualu i luma o suʻesuʻega lata mai i tekinolosi fuaina o le vevela, o faiga fou o tekonolosi faʻaoga maualuga-vevela, ma le lumanaʻi atinaʻe o pisinisi. Na fa'asoa e le au atamamai ma tagata atamamai mai totonu o le atunu'u ma fafo a latou sailiga su'esu'ega ma aafiaga fa'atino e ala i faiga eseese e pei o tautalaga autu, fefa'ataua'iga pepa, ma fa'amatalaga fa'atekinisi, fa'aosoina ai le malosi fou i le atina'eina faifaipea o le fua o le vevela.

6abe8f792a55712025ee830bfe23ab07.jpg

I le avea ai o se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga faʻapitoa i le fuaina o le vevela, na tali atu ai Beijing Hengsheng Weiye i le valaʻau a le konafesi e ala i le faʻaalia o le faʻavaeina o meafaigaluega e faʻavasega ai le vevela e pei o faʻamago ituaiga vevela calibrators ma faiga faʻamaonia vevela. E le gata i lea, na maua e le kamupani le aloaiaina o alamanuia i le mea na tupu, faatasi ai ma le matou maketi maketi Mr. Wei Yiyi ua tofia e avea ma sui o le "Temperature Professional Committee of China Metrology and Testing Society" ona o lona tomai faʻapitoa faʻapitoa ma le poto masani i le tulaga o le vevela. fua.

786ad59b8cc044f2198011b4b3114889_conew1.jpg

I le maeʻa ai o le faʻaiʻuga manuia o le konafesi, e tumau pea le tuuto o Beijing Hengsheng Weiye i le faʻamauina o ona tulaga taua o le faʻafouina, faʻataʻitaʻiga, ma le lelei. Matou te tuuto atu i le faʻalauteleina o suʻesuʻega ma atinaʻe taumafaiga i tekinolosi fuaina o le vevela aʻo fesoasoani malosi i le alualu i luma i lenei matata i totonu o Saina. E le gata i lea, matou te tulimatai atu ma le naunautai avanoa i le lumanaʻi mo fefaʻatauaʻiga faʻaleaʻoaʻoga ma le galulue faʻatasi ma tupulaga faʻapisinisi e faʻapipiʻi faʻatasi ai se lumanaʻi manuia mo le fuaina o le vevela.

33b968cd07cd99ca8ebcaef40f34bb3f.jpg